zaterdag 25 april 2015

Huisgemaakte notenpasta! Nomnomnomm...


Notenpasta, een makkelijk recept en een ideale topping. Het recept is van foodie Rens Kroes. Heerlijk op een rijstewafel met avocado, maar ook bij de havermout, op een snee brood of een cracker erg lekker.


Notenpasta

Ingredienten
- 150 g amandelen
- 150 g hazelnoten
- Snufje zeezout

Nodig
- Keukenmachine 

Bereiding 
Verwarm de oven voor op 180 graden. Spreid de amandelen en hazelnoten uit op een bakplaat (eventueel met bakpapier), bestrooi ze met een beetje zeezout en rooster ze gedurende 8 tot 10 min. in de oven totdat ze wat donkerder worden. Haal ze uit de oven en laat afkoelen. Doe ze in de keukenmachine en maal 5 tot 10 minuten fijn totdat alles vloeibaar en romig wordt. Schep de pasta daarna in een glazen -weck- potje en geniet van je notenpasta! Erg lang houdbaar. Erg lekker ook... 


Bron: Powerfood, Rens Kroes






Geen opmerkingen:

Een reactie posten